+31 6 1339 0048 info@zwangles.nl

ZWANGLES HEERLEN-SITTARD

PRAKTISCHE INFORMATIE

CURSUS
Zwangles

TIJD
Sittard: 
Wekelijks op vrijdagochtend van 09.30 uur tot 11.00 uur. Andere tijden mogelijk in overleg.

Heerlen: Wekelijks op dinsdagavond van 20.00 uur tot 21.30 uur. Andere tijden mogelijk in overleg.

ADRES
Sittard
: Hometown Studio Grevenbicht | Ds. Dr. Deelemansstraat 9B Grevenbicht | Gemeente Sittard-Geleen

Heerlen: Hometown Studio Heerlen (gevestigd in The Office House) | Bekkerweg 1 Heerlen

DOCENTEN
Astrid Wijnandts en Diana Olierook | www.hometownstudio.nl

CONTACT
info@hometownstudio.nl | 06 2235 7723

Astrid Wijnandts en Diana Olierook

Zwangles Heerlen-Sittard wordt gegeven binnen muziekcentrum Hometown Studio van Diana Olierook. Diana is Certified Master Teacher (de enige in de provincie Limburg) in de wereldwijd populaire zangtechniek EVT (Estill Voice Training) en een zangeres met zeer veel praktijkervaring en passie voor haar vak.

Sinds 2011 runt zij haar eigen muziekschool Hometown Studio, met een aantal onderscheidende projecten: Baby en PeuterzingenJunior Star Factory (6-14jr)Hometown Studio YouTube-band (14-20 jr). Ook voor volwassenen worden er individuele en groepslessen aangeboden..

Astrid Wijnandts is de altijd vrolijke en enthousiaste rechterhand van Diana binnen Hometown Studio. Al vanaf haar jonge kinderjaren is zij bezig met zang, dans en het bespelen van diverse muziekinstrumenten. Zo volgde zij jarenlang lessen aan een koorschool en deed zij de Mbo-opleiding tot popmuzikant (richting zang) aan het Arcus college te Heerlen. Daarnaast volgde zij jarenlang zanglessen bij Diana Olierook en werd zij intern opgeleid tot zangdocent.

Diana en Astrid zijn samen de drijvende kracht achter Zwangles Heerlen-Sittard. De cursussen zullen in basis door Astrid gegeven worden met Diana als vaste back-up.

 

 

 

Babycoach Audrey Bontemps

Hoi, ik ben Audrey, mama van 2 zoons en getrouwd met Ties. Als babycoach ondersteun ik ouders in het ouderschap en kun je bij mij terecht met al je vragen rondom het eerste jaar met je kindje.

Aan het einde van je cursus Zwangles, zal ik op de locaties Sittard en Heerlen aanwezig zijn, om je te ondersteunen in de voorbereiding op je bevalling en de eerste periode met je baby. Naast mijn werk als babycoach heb ik namelijk 9 jaar ervaring als kraamverzorgster en heb ik een deel van de opleiding tot vroedvrouw gedaan. Hierdoor beschik ik zowel over veel theoretische kennis als praktische ervaring in bevallen en het 1e jaar met je baby.

Tijdens de cursus is er ruimte voor vragen, krijg je handvaten aangereikt en zal er veel aandacht zijn voor de beleving van deze bijzondere periode. Heb je specifieke vragen over je bevalling of over het 1e jaar met je kindje, stuur deze dan 1 week voor de lesdag dat ik er zal zijn in. Deze vragen kunnen we privé of in groepsverband bespreken. Welke lesdag ik aanwezig zal zijn krijgen jullie tijdig te horen. Insturen kan via onderstaand mail adres. ABbabycoach@gmail.com

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik als babycoach doe, bekijk dan de website: www.debabycoach.com