+31 6 1339 0048 info@zwangles.nl

RECENSIES

 

Iris, augustus 2018:
Maaike, ik weet niet hoe je het voor elkaar hebt gekregen maar we staan er echt als een koor. En zuiver ook.

Astrid, juli 2018:
Zwangles heeft mij verbinding gebracht. Verbinding tijdens de zwangerschap met het kindje in mijn buik. Nu verbinden de liedjes mij met mijn zoon door ze te zingen als we spelen, dansen, blij zijn, hij slapen gaat of verdrietig is. Toen en nu brengen de liedjes me in vervoering.
De verbintenis is ook onstaan met de andere cursisten. Het zingen van, praten over en geraakt worden door de liedjes schept een band en intimiteit. De presentatie was een hoogtepunt. En ook nu blijven we verbonden door het delen van nieuwe nummers die we zingen voor onze pas geboren kinderen.
Dankjewel Maaike, je hebt iets heel waardevols opgezet.

Hilde, juli 2018:
Leerzaam, leuk en gezellig! Met alle nuttige informatie ook een houvast tijdens mijn eerste zwangerschap.

Céline, juli 2018:
Wat was het leuk om samen met andere zwangeren te zingen en ervaringen uit te wisselen. Goede (muzikale) begeleiding en ik heb zeker nieuwe dingen geleerd terwijl het mijn 2e zwangerschap was. De partnerles vond ik een waardevolle aanvulling op het programma. Het optreden op het eind maakte de cirkel rond. Een aanrader deze cursus wat mij betreft!

Mirjam, juli 2018:
Heerlijk om samen liedjes te zingen en een band met je buik/kleintje op te bouwen! In 10 weken groei je als groep ook erg naar elkaar toe en is het heerlijk om een terugkomles te hebben en weer bij te kletsen en elkaars kleintjes te bewonderen!
Maaike is zo’n fijne lerares! Ze creëert een ontspannen en veilige sfeer waarin iedereen durft te zingen, onzekerheden durft te uiten en vragen durft te stellen!
Mocht er ooit een tweede zwangerschap komen, dan kom ik zeker weer terug!

Maartje, juli 2018:
Van te voren dacht ik dat Zwangles niks voor mij zou zijn. Na een proefles gevolgd te hebben was ik om. Wat heerlijk om samen te zingen. Wij hadden een klein clubje en dat maakt het erg knus. Fijn om samen tips betreft de naderende bevalling uit te wisselen. Ik had nog wel langer willen zingen in hetzelfde groepje.
Bijzonder om daarna met je kleintje samen met de groep weer wat liedjes te zingen. Dat raakt je nog extra.

Wendela, maart 2018:
Dankjewel Maaike, voor al je enthousiasme en toewijding. Jij en de andere zwangeressen hebben mijn zwangerschap nog mooier gemaakt.

Lotte, januari 2018:
Ik wil jou ontzettend bedanken voor de allerleukste zwangerschapscursus die er bestaat. Ik vond het helemaal te gek en heb er meer aan gehad dan aan de pufcursus. Wie weet tot over een paar jaar. Veel liefs en nogmaals dank, Lotte.

Mariska, november 2017:
Hele leuke en leerzame cursus onder de spontane leiding van Maaike. Ontspannen zingen en met de zwangerschap bezig zijn. Daarnaast ook leerzame tips en uitleg over wat je te wachten staat als je gaat bevallen. Ik heb genoten en ben heel benieuwd hoe mijn kindje gaat reageren op de nummers die ik tijdens de zwangerschap veel gezongen heb. Echt een aanrader als je blij wordt van zingen!

Astrid, november 2017:
Een hele bijzondere ervaring vond ik de zwanglessen van Maaike. Bij mijn derde kindje wilde ik eens iets anders dan yoga en dit was een super goede keuze!! Heerlijk om te zingen met m’n dochtertje in de buik. Na haar geboorte werd ze zelfs rustig bij het horen van de liedjes. Het heeft echt mijn zwangerschap en kraamtijd bijzonder gemaakt. De betrokkenheid van Maaike vond ik ook erg leuk. Niets dan complimenten en ik zou iedereen deze cursus aanbevelen!

Jolien, november 2017:
Op zoek naar een zwangerschapscursus en vind je het leuk om te zingen? Dan is dit echt een aanrader! Met een groep bolle buiken liedjes zingen was al erg leuk. Heel fijn om daarnaast ook ervaringen uit te wisselen, tips te krijgen en ontspanningsoefeningen te doen.

Marije, november 2017:
Echt een hele leuke manier om met je zwangerschap en de baby in je buik bezig te zijn. Fijne tips maar vooral heerlijk om te zingen en zo je zwangerschap te beleven. Absoluut een aanrader (ook als je niet zo heel goed kan zingen)

Tryntsje, november 2017:
Ook bij de 2e zwangerschap weer meegedaan met Zwangles. Echt heerlijk om zo even tijd met de baby te hebben en lekker te zingen. Daarnaast veel fijne info en tips voor rondom de bevalling gekregen en goede ontspanningsoefeningen! Zeker een aanrader dus, ook als het niet je eerste zwangerschap is!

Wendela, augustus 2017:
Dag Maaike, ik heb ontzettend genoten van het samen zingen. En bijzonder dat ik meer verbinding met het kindje voelde. Ik vond het ontroerend.

Wendy, juni 2017:
Ik heb Zwangles bij mijn vorige zwangerschap gedaan maar ook bij deze tweede zwangerschap kom ik weer bij Zwangles uit omdat ik daar zo optimaal met mijn buik en het kind erin bezig kan zijn.

Renske, juni 2016:
Toen Joep vlak na zijn geboorte lag te huilen, voelde ik me nog labiel en kon hem niet zelf uit z’n wiegje tillen. Papa was even de kamer uit. Toen ben ik maar ‘River Lullaby’ gaan zingen, mijn favoriete nummer bij Zwangles. Met resultaat: Gelijk stil en in slaap gevallen

Rosa, augustus 2015:
Bring it on, ik wil nu een wee! (na de zwangles in de uitzending van ‘Van Luizenleven naar Luiers’ van de EO)

Fleur, verloskundige, juli 2015:
Toen ik als verloskundige zelf zwanger was zocht ik een cursus waar de nadruk niet lag op ‘leren puffen’ of al te veel informatie over de bevalling. Verschillende clienten van mij waren enthousiast over Zwangles.
Bij Zwangles ligt de nadruk vooral op lekker zingen, ontspannen en even heel bewust bezig zijn met jouw zwangerschap en het kindje in je buik.
De mooie liedjes zorgen ervoor dat je je weer even realiseert wat een wonder zich voltrekt in je lijf en het onderlinge contact met andere zwangeren is gezellig.
Ik zou Zwangles vooral aanraden als je om wat voor reden dan ook op zoek bent naar een zwangerschapscursus die wat minder diep in gaat op de ‘theorie’ over bevallen. Bijvoorbeeld omdat het je tweede of derde kindje is, omdat je zelf voor je beroep al veel weet van zwangerschap en bevallen of gewoon als aanvulling op een reguliere cursus die je misschien samen met je partner volgt.
Het is een fijne cusus om iedere week even op een positieve manier stil te staan bij je zwangerschap.

VRAAG EEN GRATIS PROEFLES AAN!