+31 6 1339 0048 info@zwangles.nl

REVIEWS

Wendela, maart 2018:
Dankjewel Maaike, voor al je enthousiasme en toewijding. Jij en de andere zwangeressen hebben mijn zwangerschap nog mooier gemaakt.

Lotte, januari 2018:
Ik wil jou ontzettend bedanken voor de allerleukste zwangerschapscursus die er bestaat. Ik vond het helemaal te gek en heb er meer aan gehad dan aan de pufcursus. Wie weet tot over een paar jaar. Veel liefs en nogmaals dank, Lotte.

Wendela, augustus 2017:
Dag Maaike, ik heb ontzettend genoten van het samen zingen. En bijzonder dat ik meer verbinding met het kindje voelde. Ik vond het ontroerend.

Wendy, juni 2017:
Ik heb Zwangles bij mijn vorige zwangerschap gedaan maar ook bij deze tweede zwangerschap kom ik weer bij Zwangles uit omdat ik daar zo optimaal met mijn buik en het kind erin bezig kan zijn.

Renske, juni 2016:
Toen Joep vlak na zijn geboorte lag te huilen, voelde ik me nog labiel en kon hem niet zelf uit z’n wiegje tillen. Papa was even de kamer uit. Toen ben ik maar ‘River Lullaby’ gaan zingen, mijn favoriete nummer bij Zwangles. Met resultaat: Gelijk stil en in slaap gevallen

Rosa, augustus 2015:
Bring it on, ik wil nu een wee! (na de zwangles in de uitzending van ‘Van Luizenleven naar Luiers’ van de EO)

Fleur, verloskundige, juli 2015:
Toen ik als verloskundige zelf zwanger was zocht ik een cursus waar de nadruk niet lag op ‘leren puffen’ of al te veel informatie over de bevalling. Verschillende clienten van mij waren enthousiast over Zwangles.
Bij Zwangles ligt de nadruk vooral op lekker zingen, ontspannen en even heel bewust bezig zijn met jouw zwangerschap en het kindje in je buik.
De mooie liedjes zorgen ervoor dat je je weer even realiseert wat een wonder zich voltrekt in je lijf en het onderlinge contact met andere zwangeren is gezellig.
Ik zou Zwangles vooral aanraden als je om wat voor reden dan ook op zoek bent naar een zwangerschapscursus die wat minder diep in gaat op de ‘theorie’ over bevallen. Bijvoorbeeld omdat het je tweede of derde kindje is, omdat je zelf voor je beroep al veel weet van zwangerschap en bevallen of gewoon als aanvulling op een reguliere cursus die je misschien samen met je partner volgt.
Het is een fijne cusus om iedere week even op een positieve manier stil te staan bij je zwangerschap.

VRAAG EEN GRATIS PROEFLES AAN!