+31 6 133 900 48 info@zwangles.nl

Reviews

Wendela, augustus 2017:
Dag Maaike, ik heb ontzettend genoten van het samen zingen. En bijzonder dat ik meer verbinding met het kindje voelde. Ik vond het ontroerend.

Wendy, juni 2017:
Ik heb dit keer wel even gezocht naar een andere cursus dan Zwangles omdat ik het al een keer gedaan heb. Maar toch kom ik bij deze tweede zwangerschap ook weer bij Zwangles uit omdat ik daar zo optimaal met mijn buik en het kind erin bezig kan zijn. Dus ja, ik ga weer meedoen!

Renske, juni 2016:
Toen Joep vlak na zijn geboorte lag te huilen, voelde ik me nog labiel en kon hem niet zelf uit z’n wiegje tillen. Papa was even de kamer uit. Toen ben ik maar ‘River Lullaby’ gaan zingen, mijn favoriete nummer bij Zwangles. Met resultaat: Gelijk stil en in slaap gevallen

Yvette, april 2016:
Mijn zwangerschap en het toeleven naar de keizersnede vond ik pittig en ik heb lang niet zo veel kunnen genieten als ik had gehoopt. Maar toen ontdekte ik Zwangles en dat heeft mijn zwangerschaps alsnog ‘gemaakt’. Het zingen was hèt lichtpuntje van mijn week! De ademhalingstechnieken waren ook bij de keizersnede fijn. Ik merkte bijna niets van het plaatsen van de katheter en ruggenprik omdat ik me zo goed op mijn adem kon richten. Dankjewel voor je fijne leuke lessen!

Eline, december 2015:
Ik wil je onwijs bedanken voor de fijne en gezellige Zwanglessen. Mijn zoontje van een paar maanden kan niet stoppen met lachen als ik begin te zingen, hij is er dol op! En dat komt mede dankzij jou. Je hebt me de ontspanning van een moment voor mezelf geboden, nieuwe liedjes geleerd, me leuke andere moeders laten kennen én je hebt me een sterke band tussen mij en mijn jochie gegeven. Want ik ben ervan overtuigd dat zingen tijdens de zwangerschap onwijs verbindt tussen moeder en kind. Dankjewel!

Fleur, november 2015:
Wat komen er toch een hoop van de songteksten op geboortekaartjes terecht. Dat geeft wel aan hoe raak de liedjes zijn die je uitkiest.

Rosa, augustus 2015:
Bring it on, ik wil nu een wee! (na de zwangles in de uitzending van ‘Van Luizenleven naar Luiers’ van de EO)

Fleur, verloskundige, juli 2015:
Toen ik als verloskundige zelf zwanger was zocht ik een cursus waar de nadruk niet lag op ‘leren puffen’ of al te veel informatie over de bevalling. Verschillende clienten van mij waren enthousiast over Zwangles.
Bij Zwangles ligt de nadruk vooral op lekker zingen, ontspannen en even heel bewust bezig zijn met jouw zwangerschap en het kindje in je buik.
De mooie liedjes zorgen ervoor dat je je weer even realiseert wat een wonder zich voltrekt in je lijf en het onderlinge contact met andere zwangeren is gezellig.
Ik zou Zwangles vooral aanraden als je om wat voor reden dan ook op zoek bent naar een zwangerschapscursus die wat minder diep in gaat op de ‘theorie’ over bevallen. Bijvoorbeeld omdat het je tweede of derde kindje is, omdat je zelf voor je beroep al veel weet van zwangerschap en bevallen of gewoon als aanvulling op een reguliere cursus die je misschien samen met je partner volgt.
Het is een fijne cusus om iedere week even op een positieve manier stil te staan bij je zwangerschap.

Lees meer