+31 6 1339 0048 info@zwangles.nl

ZWANGLES HEERLEN-SITTARD

PRAKTISCHE INFORMATIE

CURSUS
Zwangles

TIJD
Sittard: 
Wekelijks op vrijdagochtend van 09.30 uur tot 11.00 uur. Andere tijden mogelijk in overleg.

Heerlen: Wekelijks op dinsdagavond van 20.00 uur tot 21.30 uur. Andere tijden mogelijk in overleg.

ADRES
Sittard
: Hometown Studio Grevenbicht | Ds. Dr. Deelemansstraat 9B Grevenbicht | Gemeente Sittard-Geleen

Heerlen: Hometown Studio Heerlen (gevestigd in The Office House) | Bekkerweg 1 Heerlen

DOCENTEN
Astrid Wijnandts en Diana Olierook | www.hometownstudio.nl

CONTACT
info@hometownstudio.nl | 06 2235 7723

Diana Olierook

Diana Olierook is Certified Master Teacher (de enige in de provincie Limburg) in de wereldwijd populaire zangtechniek EVT (Estill Voice Training) en een zangeres met zeer veel praktijkervaring en passie voor haar vak.

Met een moeder die zangeres is en een opa die jarenlang optrad als accordeonist-zanger, werd muziek er bij Diana met de paplepel ingegoten. Al in haar kinderjaren trad zij regelmatig op in landelijke televisieprogramma’s en sinds haar 16de staat zij als professioneel popzangeres op het podium.

Sinds 2011 runt zij haar eigen muziekschool Hometown Studio, met een aantal onderscheidende projecten: Baby en Peuterzingen, Junior Star Factory (6-14jr), Hometown Studio YouTube-band (14-20 jr). Ook voor volwassenen worden er individuele en groepslessen aangeboden. Daarnaast is Diana zangeres van o.a. de bands Dimension12 en Universe.

 

 

Astrid WIjnandts

Astrid Wijnandts is de altijd vrolijke en enthousiaste rechterhand van Diana binnen Hometown Studio. Al vanaf haar jonge kinderjaren is zij bezig met zang, dans en het bespelen van diverse muziekinstrumenten. Zo volgde zij jarenlang lessen aan een koorschool en deed zij de Mbo-opleiding tot popmuzikant (richting zang) aan het Arcus college te Heerlen. Daarnaast volgde zij jarenlang zanglessen bij Diana Olierook en werd zij intern opgeleid tot zangdocent.

Diana en Astrid zijn samen de drijvende kracht achter Zwangles Heerlen-Sittard. De cursussen zullen in basis door Astrid gegeven worden met Diana als vaste back-up.